۶ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۱۶

کرملین به فیلم میهن‌پرستانه چراغ سبز نشان داد

کرملین به فیلم میهن‌پرستانه چراغ سبز نشان داد

دولت روسیه برای نخستین بار پس از فروپاشی شوروی تمام هزینه تولید یک فیلم جنگی میهن‌پرستانه را در این کشور به عهده گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، اسکرین دیلی اعلام کرد این فیلم "قلعه برست" نام دارد و با بودجه‌ای هشت میلیون دلاری در سنترال پارتنرشیپ، مطرح‌ترین شرکت تولید فیلم‌های مستقل در روسیه تهیه می‌شود.

"قلعه برست" اولین فیلم از مجموعه پروژه‌های میهن‌پرستانه است که به پیروی از سیاست جدید حمایت از پروژه‌های همسو با اولویت‌های سیاسی کرملین، با حمایت دولت از سال 2010 به بعد ساخته می‌شوند.



پوستر فیلم "1612"

بودجه در نظر گرفته شده برای ساخت "قلعه برست" تقریبا 10 برابر حداکثر کمک‌های دولت روسیه به فیلم‌های جنگی میهن‌پرستانه در سال‌های اخیر است. فیلم "نهمین شرکت" با موضوع جنگ افغانستان سال 2005 با بودجه‌ای در حدود 10 میلیون دلار ساخته شد و تنها یک میلیون دلار کمک دولتی دریافت کرد.

پارسال نیز تنها یک میلیون دلار یارانه به فیلم حماسی "1612" درباره جنگ روسیه و لهستان در آن سال تعلق گرفت که هزینه ساخت آن 12 میلیون دلار بود.

این حرکت که می‌توان آن را واکنش مسکو به افزایش بحران در صنعت فیلمسازی روسیه تعبیر کرد، نوعی بازگشت به سیاست‌های دوران شوروی سابق در حمایت کامل دولت از تولیدات پروپاگاندا، ملی‌گرایانه و میهن‌پرستانه است.

داستان "قلعه برست" پس از حمله نازی‌ها به شوروی در ژوئن 1941 روی می‌دهد و درباره دفاع قهرمانانه سربازان روسی در قلعه برست، یکی از قلعه‌های مرزی مهم این کشور است که 9 روز طول کشید.

شورای پخش تلویزیون و رادیو روسیه TRO با همکاری شرکت فیلمسازی بلاروس‌فیلم 100 درصد هزینه تولید این فیلم را تقبل کرده‌ است. فیلمبرداری "قلعه برست" بهار سال آینده در مینسک آغاز می‌شود و قرار است سال 2010 همزمان با شصت و پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم به نمایش درآید.

ناتالیا اوواروا مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ روسیه در این باره گفت: تامین هزینه کامل، بخشی از سیاست جدید دولت در حمایت از فیلمسازان تثبیت‌شده و جوان و تهیه‌کنندگان فیلم‌های با موضوع کودکان، فیلم‌های آموزشی، میهن‌پرستانه و فرهنگی است که در آن ارزش‌های اخلاقی یک جامعه دموکرات و دولت قانونمند تبلیغ شده باشد.

او افزود: حدود 70 میلیون دلار از مجموع 194 میلیون دلار بودجه بخش سینما در سال 2010 به چنین پروژه‌هایی اختصاص دارد و انتظار می‌رود 10 پروژه با حمایت مالی کامل دولت ساخته شود.

کد مطلب 806207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha